Relatia DivinaRelatia Divina – Relatia Noii Energii, este un concept Nou in viata noastra si reprezinta o Cale in evolutia spirituala.

Exista Iubire prin karma si Iubire prin Alegere.
Karma este un plan predestinat care se impune asupra vietii noastre, insa, prin Alegere, putem sa iesim din ciclul Karmei si sa traim ca Adevarati Creatori constienti ai vietilor noastre…
relatia

A fi Constienti inseamna a ne Reaminti Cine Suntem cu Adevarat!

In procesul de constientizare, ne regasim Liberul Arbitru. Prin acest minunat Dar, putem sa parasim viata de dualitate si sa iesim din ciclul karmei, devenind Responsabili pentru propia noastra Viata.

Relatia Divina reprezinta o Comuniune in care ne impartasim experientele, bucuria si iubirea. Suntem Impreuna prin Alegere Constienta, ceea ce inseamna ca orice fel de "nevoie " este eliberata.
Compasiunea si Acceptarea este Totala, astfel permitem fiecaruia sa-si descopere propiul Adevar si sa-l experimenteze. 

Relatia in Noua Energie inseamna Suveranitate si Libertate...

Atunci cand traim in suveranitate, nu avem “nevoie” de alte persoane pentru a ne simti impliniti. Alegem sa ne simtim liberi din toate punctele de vedere, si sa Oferim libertate, la randul nostru.

Cel mai frumos mod de iubire este de a oferi libertate, iar Relatiile in Noua Energie (indiferent de natura lor) inseamna Libertate in exprimarea aspectelor si experientelor noastre, Fara vinovatie, Fara subestimare, cu multa Incredere si Curaj. Inseamna sa Fim noi, in Transparenta si Autenticitatea noastra, in Intreaga Maretie …
 slujba

 
Banner