Cu PartenerCu totii dorim sa experimentam relatii Armonioase, pline de iubire.

Daca intram intr-o relatie de iubire, pentru a ne "implini ” si a umple “golul” pe  care-l simtim in noi, atunci vom experimenta o relatie dezechilibrata, bazata pe “nevoi”, limitata de conditii si vechi paradigme ale societatii.  
cuple
Prin Alegere Constienta exista posibilitatea sa aducem o
astfel de relatie, la un nou nivel de intelegere si Iubire. Vom descoperi ca Exista o Multime de niveluri noi de iubire si de infinitate care ne vor da un Nou gust de viata.

Putem experimenta o Iubire completa si neconditionata, daca vom dezvolta o relatie cu noi insine, devenind Completi cu Sinele nostru.

Partenerul este “Oglinda ” noastra. El reflecta catre noi frumusetile, friciile si multe din aspectele noastre care vor sa fie recunoscute si acceptate.

Alaturi de un partener de viata, putem alege sa “Crestem ” impreuna, sa impartasim din Darurile Creatoare si Frumoasa Calatorie a Sufletului nostru, Onorand si Respectand Spatiul si Drumul fiecaruia, Fara judecare, cu multa Rabdare si Compasiune.

Impreuna invatam sa Daruim Iubire Fara Conditii, Fara Asteptari, dar si sa Primim, iar aceasta este Calea spre Divinitate, spre Sufletele noastre…


slujba

 
Banner