Cu Societatea


Dezvoltand o relatie cu Sinele, fiind Constienti de Noi si de tot ce se petrece in jur, relatia cu cei din societate (prieteni, familie, colegi, cunostinte, vecini etc.), devine o adevarata Bucurie si Binecuvantare in viata noastra.

Acceptarea si Compasiunea pentru cei din jur ne perm
ite sa ne Bucuram cu Adevarat de Relatii, fara judecare sflagsi critica, fara incercarea de a-i schimba sau de a ne impune punctul nostru de vedere.

Deseori, din dorinta de a “ajuta” prea mult, putem intra in capcana de sacrificiu, preluand responsabilitatiile si creatiile celorlalti.

Sa ne Reamintim ca nu datoram nimic - nimanui, nimeni nu ne este dator si nimeni nu ne apartine…  Este timpul sa invatam sa “Atingem ” persoanele din viata noastra, nu sa le “agatam” pentru propiile “nevoi”.

Provocarile cu altii (critica, judecarea, furia) scot la suprafata  propiile noastre dezechilibrele si blocaje. Insa, prin iubire si compasiune putem simti, intelege si accepta pe cei din jurul nostru…

Compasiunea si Acceptarea se naste din Iubire neconditionata, Respect si Onoarepentru Oameni. Indiferent de experientele pe care le alegem, sa ne reamintim ca Toti suntem Maestrii si sa ne privim Peste aspectul uman, simtindu-ne Divinitatea din Sufletele noastre.


slujba

 
Banner