Cu Noi insine

Pentru foarte multi dintre noi, aceasta relatie exista in mod superficial, sau chiar deloc, insa relatia cu noi insine este Singura care ne implineste cu adevarat!

Singuratea este un mare Dar in viata noastra, nu o pedeapsa… In spatiul propiu crestem si ne extindem constiinta mai mult decat in oricare alta relatie.

Relatia cu noi insine inseamna sa invatam sa ne acceptam asa cum suntem (cu toate “defectele” si “calitatile”), fara vinovatie si subestimare, sa ne iubim si sa ne pretuim, pentru ca suntem Creatii minunate, iar creatia lui Dumnezeu este perfecta…
mirrorNoi suntem perfecti!

Este atat de usor sa-i invinovatim pe toti ceilalti pentru “esecurile” si nefericirile noastre, insa, dezvoltand o relatie cu propiul Sine, invatam sa ne Asumam creatiile si alegerile noastre si sa ne luam Responsabilitatea asupra Vietii.

Este important sa intelegem ca Noi suntem prioritatea in viata. Ca sa putem avea “grija” de cei din jur, trebuie sa avem grija de noi, in primul rand. Sa gasim timp pentru Noi, sa iubim si sa onoram toate aspectele noastre, trecutul care ne-a adus intelepciunea de Acum, sa construim Increderea in noi, devenind Suverani.  

Relatia cu Sinele inseamna sa Traim si sa ne Bucuram de fiecare clipa, cu intreaga noastra Fiinta: Trup, Suflet si Spirit, si cu deplina acceptare si compasiune pentru cei din jur.

Redescoperind Increderea si Iubirea de Sine, devenim intregi, impliniti, echilibrati cu noi insine, si interactionam cu toti ceilalti prin Alegere, din Bucuria Inimii.


slujba

 
Banner