Energia Noua
ENERGIA NOUA

Constiinta este Energia Noua care vine din Sufletul nostru. Disponibilă deja pe Pământ, Energia Noua extinde intreaga conştiinţa. Pe masura ce constiinta se va transforma, lucrurile din jurul nostru se vor schimba si ele.

Intrarea in Energia Noua reprezinta o noua etapa in evolutia noastra, de aceea experimentam o serie de simptome de ajustare a corpului fizic, simptome care fac parte din procesul de trezire, procesul de integrare divina. Exemple de simptome de trezire spirituala manifestate in tranzitia catre Noua Energie pot fi: durere in corpul fizic, mai ales în zona cefei, a umerilor şi a spatelui;  tristeţe interioară, fără un anumit motiv si sentimente de singurătate; obisnuinţe ciudate de somn si vise intense; dezorientare fizică; lipsa pasiunii, fara o dorinta de a face ceva; posibilitatea schimbarii locului de munca cat si provocari financiare.

Trezirea are loc in interiorul nostru, si cateodata nici nu suntem constienti ca se manifesta.  Provocarile si dezechilibrele apar acum mai puternic si mai des, tocmai pentru a fi intelese si acceptate. Astfel, ni se deschid noi niveluri din interiorul fiintei noastre. Tot acest drum plin de incercari si de provocari este de fapt o binecuvantare a Sufletului nostru, o autoinitiere si o cale spre evolutia spirituala.

Viata noastra in Noua Energie poate deveni o frumoasa implinire si o binecuvantare plina de sincronizari si de noi modalitati de percepere si de intelegere a experientelor pe care le traim. Noi devenim completi in sine, de aceea relatia noastra nu este ceva ce trebuie sa ne implineasca. Alegem sa fim cu noi insine si cu cei din jurul nostru, doar pentru a ne bucura de viata si de a dansa pe ritmul Sufletelor noastre in Energia Noua.

Abilitatea de a face lucruri pe care le-am crezut imposibile, binecuvantarea vietii noastre cu intreaga abundenta si bucurie pe care ne-am dorit-o, trairea unei minunate iubirii divine si neconditionate la care am visat atata timp, toate acestea cat si multe altele le experimentam in Noua Energie…

Constientizam cine suntem noi cu adevarat, Aici si Acum, si ne asumam responsabilitatea pentru propiile creatii si pentru statutul nostru de Fiinte Inaltate. In aceasta noua etapa din viata, credem in Tot ceea ce suntem, devenind un nou model (Standard) pentru cei din jur… Am ales sa promovam aceasta energie a Iubirii si a Luminii, sa contribuim la trezirea unei noi constiinte si la iluminarea celor din jurul nostru…

In Energia Noua devenim creatorii propiei noastre realitati si experimentam ce alegem, iar experientele noastre devin parte a Tot Ceea Ce Este.


Iubire & Lumina,
ElaMo


 
Banner