Bilantul

    

„BILANTUL”  DINTRE  ANI…
La fiecare sfarsit de an avem tendinta sa tragem o linie si sa evaluam toate actiunile si faptele noastre manifestate si experimentate in decursul anului…

Cu ajutorul mintii (ratiunii), ne-am obisnuit atat de mult sa analizam toate evenimentele care s-au desfasurat in trecut, incat singuri ne-am creat un sistem de reguli si valori (bine-rau, corect-gresit, etc.). Traind in aceasta dualitate, ne-am creat tragedia propiei noastre existente. Inconstient, ne conditionam fericirea de realizarile si implinirile din viata noastra, iar nerealizarea lor determina aparitia fricii, frica de a pierde lucrurile si relatiile pe care le consideram esentiale….

Nu exista lucruri rele sau lucruri bune, lucrurile pur si simplu Sunt… Nu exista alegeri gresite sau alegeri corecte, exista doar alegeri inconstiente, create din inertie si obisnuinta, sau alegeri constiente,  manifestate de partea Creatorul din noi.

De cele mai multe ori facem alegeri in viata noastra, insa cate dintre ele sunt Alegeri Constiente?
De obicei alegerile noastre sunt facute inconstient si se bazeaza pe sisteme vechi de credinta si pe prejudecati.
Unul din cele mai mari Daruri pe care ni-l putem oferi este Alegerea Constienta, Clara  si Intentionata…
Pentru a crea o viata asa cum ne-o dorim sa fie, Cheia este sa facem Alegeri Constiente.  Cand alegerea este clara si constienta, prin sincronizare, ea se va manifesta in realitate in momentul cel mai potrivit, iar lucrurile se vor schimba in viata noastra.

Din tot Sufletul va incurajam ca la trecerea dintre ani, sa nu va faceti griji pentru ceea ce nu ati realizat, sau pentru un viitor care nici nu este inca creat.  Esential este unde ne aflam in acest moment, iar aceasta este calea noastra… Amintiti-va ca trecutul traieste in noi ca intelepciune, iar viitorul este creat in Acum.
Traim clipe divine si avem o multime de motive de celebrare… Doar simplu fapt ca Suntem si ca Traim, aceasta este cea mai mare Realizare si Binecuvantare din viata noastra!

Pentru Noul An va invitam sa va Permiteti sa Fiti, sa va Traiti Clipa, Momentul Divin, sa va Iubiti pe Voi insiva cu toata Fiinta si Suflarea voastra, inspirand Viata in Tot ceea ce Faceti.

Din toata Inima va dorim un Divin si Infinit „La Multi Ani”… cu Voi, si cu cei din jur!


Eu Sunt Cel Ce Sunt,
ElaMo

 
Banner