Lelia Antoniu


Viaţa înseamnă o permanentă interrelaţionare cu universul nostru interior şi exterior, o continuă modelare de sine în raport cu provocările cu care ne confruntăm, la tot pasul, în drumul nostru spre autocunoaştere şi desăvârşire.

   
Asistăm în jurul nostru la multă durere, suferinţă, separări, drame, conflicte - toate generate de un sistem defectuos de întemeiere, întelegere şi întreţinere a relaţiilor. De aceea, nu în “mod întâmplător” Universul a făcut posibil ca aceste minunate fiinţe de lumină, Ela & Moshe, în marea lor iubire şi generozitate, să aleagă să reverse din prinosul de fericire şi împlinire al inimilor şi sufletelor lor, cristalizând eterna lor experienţă în paginile cărţii ”Relaţia Divină Prin Alegere”.

A întemeia o relaţie bazată pe “ingredientele Reţetei Divine” poate să fie cheia pentru a sădi mai multă pace, iubire, armonie şi lumină în lumea noastră.
   
Să lăsăm Divinitatea noastră lăuntrică să se exprime prin toate gândurile şi acţiunile noastre şi să “sfinţească” universul în care trăim.
   
Sunt fericită şi plină de gratitudine că Universul a decis să fiu o mică rotiţă în acest mecanism complex şi minunat.

Shanti!


Lelia Antoniu
Expert-traducător
Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci
Bucuresti


 
Banner