Melfior Ra


ElaMo si Binecuvantarea prin Iubire


“ElaMo - Relatia Divina Prin Alegere“ este o carte deosebita, prin faptul ca este un indreptar,  un manual  care reprezinta evolutia spiritului intrupat, precum si Relatia Divina dintre cei doi - Ela si Moshe Zamurovich, care si-au unit nu numai trupurile, ci in mod special si absolut si-au unit fiintele tripartite, trup, suflet si spirit. Numai cand toate trei aspectele fiintei umane se unesc, numai atunci se poate atinge relatia Iubirii Divine.

Intr-adevar, acolo unde iubirea este ridicata la nivel divin, acolo exista perfectiune in relatia cuplului. In asemenea cazuri, cuplul si-a deschis zagazul inimii si s-a pus in slujba semenilor prin iubirea emanata de sufletele si spiritele lor.

Cartea mai sus mentionata, transmite extraordinar de puternic mesajul relatiei cuplului,  relatie transpusa si transformata in iubire si armonie. Prin forta iubirii si a evolutiei spirituale se revarsa prin intermediul cuvintelor, vibratia trairii si a implinirii.   

Tot cuprinsul cartii si a relatiei este bazat si axat pe Noua Energie, perceputa, inteleasa si aplicata la modul cel mai inalt spiritual si vibrational.

Este de dorit ca aceasta carte sa fie citita de cat mai multe cupluri, si nu numai de cupluri, pentru a afla cum trebuie si cum este bine sa decurga viata intr-o familie,  in care iubirea pura este liantul care uneste cuplul.

Va multumesc ElaMo pentru mesajul iubirii si informatiile oferite cititorilor, si sunt sigura ca vor fi receptionate de catre cei care vor dori sa aiba o viata frumoasa , luminoasa si in deplina armonie cu Divinitatea.

Va urez viata lunga si mult succes in tot ceea ce faceti.
 
Pacea, Lumina si Iubirea sa va insoteasca pururea !

Melfior Ra,
Deva
 


 
Banner