Nicolae Bercaru


Suntem oameni obisnuiti? Suntem oameni deznadajduiti, fara putere, nefericiti, ghinionisti? Nu. Suntem Maestrii! Viata noastra e frumoasa si presarata ici si colo cu Provocari pe care noi le consideram disperare, ghinion, singuratate, boala.


De multe ori uitam Divinitatea, de si mai multe ori uitam ca suntem Creatori. Cream Lumina sau abundenta de “necazuri”.

Traim o viata Frumoasa, dar adesea uitam si ne focalizam doar pe provocarile care ne ajuta de fapt sa evoluam.
Exact la fel se intampla si cu omul de langa noi. Fiecare relatie e divina, din fiecare relatie e bine sa invatam ce e bun in OM. In mare parte noi nu traim aici. Traim in trecut, traim in viitor, adica traim o iluzie.


Cand drumurile noastre se despart datorita nemultumirilor, provocarilor suntem tristi si disperati. De ce? Pentru ca nu am trait si atunci regretam…

Cartea scrisa de Ela si Moshe Zamurovich poate fi un ghid pentru cei care sunt in cautarea Sufletului Pereche si pentru cei care sunt in cautarea perfectiunii in relatia pe care o au.

Cartea “Relatia Divina Prin Alegere” este un ghid interesant pentru cei care vor sa cultive cu adevarat o Relatie Divina cu cel de langa ei.

Ela si Moshe ne impartasesc cu drag din experienta lor si ne arata cum “drumul cu bolovani si buruieni devine autostrada” a Luminii si Iubirii.

Dr. Nicolae Bercaru
Medic Veterinar
Bucuresti 

 

 
Banner