Elena Bilt


Mesajul cartii este simplu, autentic, continand multe chei principale pentru cei care au ajuns sa inteleaga ca au nevoie sa desavarseasca Relatia Divina cu ei, iar apoi in parteneriat.

 
Dincolo de aceste chei principale sunt foarte multe chei secundare care deschid taramuri subtile, prezente si neexploatate, in serviciul direct al celor care-si permit sa le foloseasca neconditionat si nelimitat… Sa te poti exprima asa cum simti, eliberat de vechile sisteme de credinte, sa poti iubi liber in relatia intima cu Sinele tau autentic, ascultand de glasul interior este un act de mare curaj care-i recompenseaza pe cei alesi cu Daruri si binecuvantari din energia sacra a iubirii.

Va felicit si va doresc sa roditi permanent pe aceasta cale… Sunt onorata ca impartasiti si cu mine trairile voastre.

Imi amintesc cu mare drag cum v-am cunoscut in mai 2006, la Bucuresti, cand ati organizat intalnirile minunate in Noua Energie.

In timpul unui curs, privind spre masa translatoarelor, am observat ochii lui Moshe care privea mut de admiratie pe cineva in primul rand. Atunci mi-am spus: uite un barbat cu adevarat indragostit… Privirea si toata fiinta lui se daruia acelei persoane  pe care eu nu aveam posibilitatea s-o zaresc, stand undeva in spatele ei. Curiozitatea mea s-a trezit si la pauza am remarcat-o pe Ela, beneficiara directa a trairilor atat de profunde la care, indirect, am consimtit sa asist. Am imbratisat-o si i-am marturisit ca as fi deosebit de fericita ca fiecare femeie sa constientizeze ca merita sa fie privita si admirata la fel. Din acel moment ne-am recunoscut ca Suflete si ne purtam respect, iubire si consideratie.

Sunteti perfect constienti de valoarea voastra de sine si din acest punct puteti pasi nedespartiti pe calea care ati ales-o.


Va iubesc. Multumesc.

Deplina mea consideratie pentru ElaMo!

Cu infinita iubire,

ELENA BILT,
Psiholog, Bioenergoterapeut,
Energia Noua Master Teacher
Baia Mare
 

 
Banner