Semne de Trezire

Semne ale Trezirii Divinităţii tale                                                                                                

de Tobias

 
“Shaumbra” înseamnă Familie şi Prietenie interioară profundă   


1. Corpul manifestă durere şi suferinţă, mai ales în zona cefei, a umerilor şi a spatelui. Acesta este rezultatul schimbărilor intense ce apar la nivelul ADN-ului, pe măsură ce “Sămînţa lui Cristos” se trezeşte din interior. Durerile vor trece.

2. Sentimentul de profundă tristeţe interioară, fără nici un motiv aparent. Îţi eliberezi trecutul (din această viaţă şi din celelalte), şi aceasta este cauza sentimentului de tristeţe. Această experienţă este similară cu cea pe care o ai atunci cînd te muţi dintr-o casă în care ai trăit foarte mulţi ani în alta nouă. Oricît de mult ţi-ai dori să te muţi în casa nouă, există totuşi o tristete legată de lăsarea în urmă a amintirilor, energiei şi experienţei acumulate în vechea casă. Tristeţea va trece.

3. Plîngeţi fără nici un motiv aparent. Motivaţia este similară cu cea de la 2. Este bine şi sănătos să lăsaţi lacrimile să curgă. Ajută la eliberarea vechilor energii din interior. Şi aceasta va trece.

4. O schimbare bruscă a locului de muncă sau a carierei. Un simptom foarte comun. Pe măsură ce tu te schimbi, lucrurile din jurul tău se schimbă şi ele. Nu-ţi pune problema să găseşti locul de muncă sau cariera perfectă chiar acum. Şi aceasta va trece. Tu te afli acum în tranziţie, şi poate că vei schimba mai multe locuri de muncă pînă cînd te vei stabili la unul care se va potrivi pasiunii tale.

5. Retragerea din relaţiile cu familia. Tu eşti conectat cu familia biologică prin intermediul vechii karma. Cînd ieşi din ciclul karmic, legăturile din vechile relaţii sunt eliberate. Pare ca şi cum vă îndepărtaţi de familie şi prieteni. Şi aceasta va trece. După o perioadă de timp, vei crea o nouă relaţie cu ei dacă se potriveşte să fie. Totuşi, relaţia se va baza pe noua energie, fără legăturile karmice.

6. Obisnuinţe ciudate de somn. Este posibil să vă sculaţi în timpul multor nopţi între 2:00 şi 4:00 AM. Multă muncă se petrece în interiorul tău, şi asta te face să te scoli pentru a lua o “gură de aer”, “a face o pauza”. Nu te îngrijora. Dacă nu poţi să adormi, scoală-te şi fă ceva, decît să stai în pat şi să te îngrijorezi de anumite lucruri umane. Şi aceasta va trece.

7. Vise intense. Aceasta poate include vise despre bătălii şi războaie, urmăriri sau monştri. Pur şi simplu eliberezi vechile energii din interior, şi aceste energii ale trecutului sunt simbolizate prin războaie, bătălii, fugă pentru a scăpa, sau oameni ciudaţi. Şi aceasta va trece.

8. Dezorientare fizică. Uneori te simţi foarte dezrădăcinat. Vei fi “provocat spaţial” de sentimentul că nu eşti în stare să fii cu ambele picioare pe pămînt, sau că te afli între două lumi. Pe măsură ce experimentezi tranziţia către noua energie, corpul tău s-ar putea să rămînă în urmă. Petrece mai mult timp în natură, pentru a împămînteni noua energie din interior. Şi aceasta va trece.

9. O “autoconversaţie” mărită. Te vei trezi vorbind cu tine însuţi mai des. Dintr-o dată vei realiza că ai pălăvrăgit cu tine însuţi în ultimele 30 de minute. Apare un nou nivel de comunicare, care se instalează în interiorul fiinţei tale, şi autoconversaţia este doar vîrful icebergului acelei comunicări. Conversaţiile se vor înteţi, şi vor deveni mai fluide, mai coerente şi introspective. Nu ai înnebunit, eşti doar Shaumbra care se mişcă spre noua energie.

10. Sentimente de singurătate chiar şi în compania altora. S-ar putea să te simţi singur şi desprins de ceilalţi. S-ar putea să ai dorinţa să fugi de grupuri şi mulţimi. Ca Shaumbra, tu mergi pe o cale sacră şi solitară. Pe măsură ce sentimentul de singurătate îţi crează anxietate, devine mai dificil să relaţionezi cu alţii. Sentimentele de singurătate sunt de asemenea asociate cu faptul că Ghizii tăi au plecat. Au fost cu tine în toate călătoriile tale, pe parcursul tuturor vieţilor tale. Este timpul ca ei să se îndepărteze, ca să-ţi umpli spaţiul cu propria divinitate. Şi aceasta va trece. Golul din interior va fi umplut cu dragostea şi energia propriei conştiinţe Christ.

11. Lipsa pasiunii. S-ar putea să vă simţiţi total lipsiţi de pasiune, cu o foarte mică dorinţă sau chiar fără dorinţa de a face ceva. Este în regulă, aceasta este o parte a procesului. Acordă-ţi timp ca să nu faci nimic. Nu te lupta cu asta, pentru ca şi aceasta va trece. Este similar operaţiunii de rebootare a calculatorului. Este nevoie să fie deconectat un timp pentru a instala noul şi sofisticatul software, sau în acest caz noua energie a sămînţei lui Cristos.

12. O dorinţă profundă de a merge Acasă. Aceasta este, poate, cea mai dificilă şi  provocatoare dintre condiţii. S-ar putea să experimentezi o profundă şi compleşitoare dorinţă de a părăsi planeta şi de a te reîntoarce Acasă. Acesta nu este un sentiment de “sinucidere”. Nu este bazat pe furie sau frustrare. Nu vrei să faci un spectacol sau o dramă din asta, pentru tine sau pentru alţii. Este o parte tăcută a ta care îşi doreşte să meargă Acasă. Cauza principală este foarte simplă. Ţi-ai completat ciclul karmic. Ti-ai completat contractul pentru această viaţă. Eşti pregătit să începi o nouă viaţă în timp ce eşti încă în corpul fizic actual. În timpul acestui proces de tranziţie, ai amintiri interioare despre cum este să fii pe partea cealaltă. Eşti pregătit să te înscrii pentru un nou tur de îndatoriri aici pe Pămînt? Eşti pregătit să îţi asumi provocările intrării în Noua Energie? Da, întradevăr ai putea să mergi Acasă chiar acum. Dar ai bătut atîta drum pînă aici, şi după multe, multe vieţi anterioare, ar fi păcat să pleci înainte de sfîrşitul filmului. Şi pe de altă parte, Spiritul are nevoie de tine aici pentru a-i ajuta pe alţii în tranziţia lor către Noua Energie. Ei vor avea nevoie de un ghid uman, ca şi tine, care ai pornit în călătoria de la vechea energie la noua energie. Calea pe care mergi acum îţi oferă experienţa care te face capabil să devii un Profesor pentru Noul Om Divin. Chiar dacă uneori călătoria ta poate să pară întunecată şi solitară, aminteşte-ţi că nu eşti niciodată singur.

13. Provocari Financiare.


 
Banner