Saltul Cuantic“Ce se petrece înainte şi după 18 septembrie 2007 ?”      


Va prezentam un rezumat al acestui channel a lui Tobias, transmis prin
Geoffrey Hoppe - CrimsonCircle - in 30 aprilie 2005, Minneapolis, Statele Unite


                  dolphines
„Saltul cuantic înseamnă, pur şi simplu, că toată conştiinţa umanităţii şi toate sistemele sale de sprijin, la nivel angelic şi al Pământului, trec printr-o schimbare diferită de orice aţi cunoscut în cursul istoriei omenirii pe această planetă.

18 septembrie 2007 - atunci conştiinţa de masă a omenirii va atinge un punct de saturaţie care îi va permite să producă o s
chimbare. Diferenţa se va produce după 18 septembrie 2007, când veţi vedea lucrurile din jurul vostru schimbându-se, dar într-un mod cu totul şi cu totul diferit. Cel mai important element al saltului cuantic este că Noua Energie poate fi incorporată sau adusă în realitatea voastră cotidiană.

Expresia „Energie Nouă” este literală şi înseamnă că, pentru prima dată în afara lui Acasă sau a regatului Spiritului, va exista o nouă energie. Deja începeţi să lucraţi cu ea, în minte, trup şi suflet. Pare foarte mobilă şi uşor de pierdut, pentru că încă nu ştiţi foarte bine să lucraţi cu ea, dar este acolo, o putem vedea în amprentele voastre energetice, în aura voastră. Începe să se infuzeze în această realitate! Noua Energie - disponibilă în curând pe Pământ, începând cu 18 septembrie 2007! Încet şi treptat, va deveni accesibilă umanităţii în general şi Pământului.

Niciodată polaritatea nu s-a manifestat la dimensiunile la care se manifestă în prezent pe planetă, niciodată nu a mai existat o asemenea divizare între energii, pentru că o parte din ele ştiu şi simt că se produce o mare schimbare.

Veţi fi martorii unor mari descoperiri ştiinţifice, începând cu descoperirea noilor energii, a noilor modalităţi de a vă pune planeta în mişcare, care sunt atât de la îndemână şi evidente, dar pe care ştiinţa le-a trecut până acum cu vederea. Vor avea loc uimitoare descoperiri în domeniul medical, care vor duce la vindecarea cancerului, potenţial chiar în timpul vieţii voastre. Veţi vedea că se va găsi şi remediul SIDA, care este doar un dezechilibru al energiilor sexuale. Veţi vedea descoperiri incredibile în ştiinţă şi medicină, dar unii nu sunt pregătiţi pentru ele, ceea ce va lărgi prăpastia dintre forţele conştiinţei. Pământul va trece prin schimbările sale, în egală măsură, unele chiar înainte de saltul cuantic. Schimbările pot lua forma cutremurelor, a vulcanilor sau a fenomenelor meteorologice bizare. Planeta se pregăteşte şi ea. Dar nu este sfârşitul lumii!!!! E doar finalul unei ere şi începutul alteia.

Saltul cuantic va permite aducerea Noii Energii. Cei suficient de sensibili şi cu cunoaşterea necesară vor începe să lucreze cu ea, ceea ce le va schimba viaţa exponenţial. De asemenea, saltul cuantic extinde întregul cadru al conştiinţei, al întregii conştiinţe a Pământului. Se vor deschide noi porţi, noi înţelegeri pe care nu le puteţi nici măcar intui acum, în actuala conştiinţă umană. Pentru asta, este important să permiteţi conştiinţei voastre să se extindă. Când veţi experimenta diverse sentimente şi senzaţii, când veţi avea un nou tip de minte, care să recepţioneze şi alt fel de informaţii, veţi începe să acţionaţi diferit şi să gândiţi diferit - nu blocaţi procesul! E doar conştiinţa voastră care operează într-un spaţiu dimensional diferit.

Saltul cuantic aduce Noua Energie, expansională prin natura sa, care se mişcă simultan înainte, înapoi, lateral, sus şi jos, interdimensional. Noua Energie este expansională. Începe să intre în realitatea voastră, în fiinţa voastră şi să lucreze cu Vechea Energie vibraţională.

După acea zi de 18 septembrie 2007, o parte din oameni, unii în mod conştient, alţii nu, vor începe să lucreze cu Noua Energie. Acesta va fi motivul extraordinarelor schimbări în tehnologie, al unor incredibile descoperi şi invenţii. Saltul cuantic înseamnă că depăşiţi vechiul tipar liniar, vechile căi de a trăi şi gândi, înseamnă că transcendeţi planul limitat al existenţei…

Până la urmă, toată conştiinţa va face acest salt. Dar pentru asta e nevoie de deschidere şi de încredere în voi înşivă. Voi sunteţi experienţa lui Dumnezeu manifestată pe Pământ. Imaginaţi-vă cum se va schimba Pământul, cum se va schimba conştiinţa, pe măsură ce şi alţi oameni vor începe să înţeleagă că şi ei sunt Dumnezeu, în unime şi în individualitate.

Acest salt cuantic va fi destul de dificil pentru întreaga omenire. Nu toţi vor fi afectaţi imediat. Unii vor avea intuţii despre ce se petrece, vor spune „Lucrurile s-au schimbat, dar nu ştim despre ce este vorba”, alţii nu vor şti nimic despre salt. Alţii doar vor culege energiile saltului cuantic. Savanţii, medicii, inventatorii, conducătorii politici vor dispune de un nou strat de conştiinţă, astfel că vor avea la dispoziţie şi alte opţiuni decât cele din prezent, care le vor permite să se extindă şi să atingă conştiinţa de masă, ca să poată culege noi invenţii, precum obţinerea energiei din lumina care atinge apa. Vor putea pătrunde în acele straturi nou-create şi vor putea găsi noi programe sociale, de exemplu, care le vor face pe actualele să pară vechi şi anacronice. Vor apărea noi mijloace de a da înapoi puterea oamenilor.

În saltul cuantic, în Noua Energie, nu există vindecare forţată, de fapt, nimic nu mai poate fi forţat. Vindecarea şi întinerirea pot fi făcute atât de uşor, într-un mod sacru, fără a forţa sau împinge! Unul dintre cele mai importante atribute ale saltului cuantic - fără forţă. Forţa este Energie Veche. A permite este Noua Energie.

La nivel personal, vă veţi descoperi din ce în ce mai mult talente şi unelte care au stat ascunse mult timp, precum abilitatea de a simţi lucrurile, intuiţia, cunoaşterea, capacitatea de a vă extinde energia de la punctul de referinţă actual la niveluri multidimensionale şi de a comunica cu noi mult mai uşor. Veţi experimenta toate acestea şi multe altele, precum vindecarea sau propria voastră pasiune în viaţă.

Va fi o perioadă în care veţi experimenta senzaţia că vreţi să fiţi singuri, că vreţi să opriţi toate energiile exterioare ca să vă puteţi concentra pe propria voastră stare. E ceva tipic, mulţi dintre voi au mare nevoie de aşa ceva, e doar un timp pe care îl petreceţi cu voi înşivă.

Într-adevăr, cu puţin timp înaintea saltului veţi constata unele mici, dar importante, schimbări ale Pământului, precum cutremure ori erupţii vulcanice. Mai mult ca orice, veţi vedea tot mai multe fenomene meteorologice neobişniute, deoarece reţelele magnetice ale planetei, reţeaua Pământului şi reţeaua care îl înconjoară, încep să se schimbe din nou, iar schimbarea lor are tendinţa de a afecta direct vremea.

Veţi mai vedea cum diverse tensiuni concentrate în unele părţi ale ţării ies la suprafaţă. Nu prezicem un război, dar tensiunile vor răbufni. Dacă nu vor fi soluţionate paşnic, e posibil să fie şi lupte. Veţi vedea cum energiile cer rezolvare, cum vechile energii încearcă să se unească. Veţi constata în vieţile voastre că oameni cu care aţi avut probleme în trecut vor veni spre voi, căutând o rezolvare, un fel de iertare.

Veţi vedea un exod al animalelor, îndeosebi al păsărilor, de pe Pământ. Savanţii vor descoperi că un număr uriaş de păsări vor părăsi planeta într-un timp foarte scurt. Şi acest fenomen va fi un indiciu a saltului cuantic. Păsările folosesc reţeaua electromagnetică a Pământului pentru orientare şi pentru toate tiparele din viaţa lor - de somn, de hrană, de zbor. Pe măsură ce reţeaua se schimbă, păsările vor fi tot mai dezorientate şi vor părăsi Pământul. Cea mai mare parte a lucrării lor va fi fost făcută atunci. Nu spunem că vor pleca toate păsările, doar că veţi observa înainte de 2007 că un număr foarte de mare de păsări, dar şi de animale, pleacă.”

Şi aşa este! 
Banner