Detoxifiere   

           "The doctor of the future will give no medicine, but will
         interest his patients in the care of the human frame,
         in diet and in the cause & prevention of disease." 
                                                                                          - Thomas Edison -
  images/om.gif Programe de Purificare si Detoxifiere pentru Trup, Spirit si Suflet...Este foarte important sa Constientizam ca drumul pe care l-am urmat in Viata, ne-a adus in starea in care ne aflam in acest moment.


Exista posibilitatea sa cream un drum Nou si pentru asta este necesar sa Transformam viata noastra in mod RADICAL

Un alt  punct la care putem sa ne gandim este ca prin Alegere am creat drumul in viata  noastra. Si tot prin Alegere il putem schimba. Totul este in mana noastra.


Primul pas este sa lucram asupra Spiritului, prin eliberare din viata noastra de furie, ura, control, teama, judecare, frici etc. Toate acestea  au determinat blocarea curgerii energiei si au creat dezechilibrul (boala), care se manifesta in corpul fizic.


Al doilea pas este  sa lucram asupra corpului nostru fizic. Corpul fizic este Templul Sufletului si reprezinta manifestarea starii Spiritului nostru…

Reamintim cat de important este sa mentinem curat si aerisit templul Sufletului nostru. Atunci cand o “casa” este curata, primitoare si plina de iubire, “oaspetii” se simt minunat si doresc sa ramana si sa traiasca in acel loc cat mai mult timp. Sufletul este oaspetele drag al Templului nostru si merita sa locuiasca intr-un Palat magnific.

Igiena personala si alimentatia determina starea fiintei noastre. Mancarea nepotrivita si in exces creeaza cheia bolilor care este constipatia, urmata de blocajul metabolismului.

Prin constipatie corpul opreste eliminarea scaunului, mancarea incepe sa fermenteze in corp, se creeaza gaze, toxine - pe care parte le eliminam, insa majoritatea se resorb in organism. Prin cresterea nivelului de toxine in corp, incep sa se blocheze si organele noastre vitale, sangele devine toxic si circulatia acestuia greoaie, iar organismul ajunge la dezechilibru- boala.


Programul de detoxifiere este binevenit si este recomandat sa-l facem periodic. Majoritatea blocajelor dispar dupa programul de detoxifiere. Intentia acestui program este purificarea corpului fizic si echilibrarea ritmului metabolismului.

Simptomele care indica faptul ca programul de detoxifiere este binevenit sunt: dureri in muschi si articulatii, dureri de cap, bube pe fata sau pe pielea corpului, iritatii, valuri de transpiratie, miros neplacut al gurii, al transpiratiei, al urinei si a scaunului; supragreutate; celulita; raceli frecvente; pietre la bila si la rinichi; amorteli; bulimie; mancatul noaptea; pofta zilnica de carne, salam,  oua  sau dulciuri; regimul alimentar sarac in legume si fructe; consumul de mai mult de 2 cesti de cafea pe zi sau/si fumatul de peste trei tigari pe zi; mancatul atunci cand suntem suparati sau tristi; asezarea locuintei in zona poluata; petrecerea timpului  in aer liber mai putin de o ora pe zi; consumul zilnic de alcool, vizionarea de programe TV mai mult de trei ore pe zi.


Exista cinci metode principale de purificare si detoxifiere a corpului fizic:

                   

Rinichi 
Intestin
Ficat 
Plamani 
Piele

- eliminare prin urina;
- eliminare prin scaun;
– eliminare prin scaun, urina si transpiratie;
– eliminare prin respiratie;
– eliminare prin transpiratie.

angel_detoxProgramele de purificare si detoxifiere pe care le aplicam sunt benefice pentru:

Eliberarea stresului
Eliberarea anxietatii

Imbunatatirea capacitate de concentrare
Imbunatatirea vietii sexuale
Eliberarea depresiilor
Scaderea in greutate
Tratarea bolilor de inima
Tratarea afectiunilor sistemului imunitar
Tratarea afectiunilor sistemului nervos
Tratarea insomniei
Fortificarea sistemului osos
Detoxifierea sangelui
Detoxifierea plamanilor
Purificarea pielii
Recuperarea Rezervelor Alcaline din Corp


Programe speciale de detoxifiere pentru:

- fumat;
- abuz de droguri;
- abuz de alcool ;
- Cancer, Herpes si alte Bolii considerate “incurabile”…


Prin Alegere putem sa armonizam toate aspectele fiintei noastre: Trup, Spirit si Suflet, iar Iubirea sa devina lumina calauzitoare in toate aspectele vietii: in sanatate, fericire, si bucuria de a trai  Aici si Acum, pentru Infinit… 
Banner