Schimbarea


MINUNATA SCHIMBARE
dincolo de DISPERARE


when

Cand vedeti doar Intunericul, sa stiti ca Lumina se va intoarce in curand

Tot ce se intampla acuma pe Pamant este un eveniment unic si pretios, la care am ales sa participam cu mult timp inainte.

Speriati, oamenii simt ca “ceva” se petrece, ceva se schimba. Ne aflam in mijlocul transformarilor. Stim si simtim ca lucrurile nu vor mai fi niciodata la fel. Pentru multi oameni schimbarea creeaza tristete, disperare, confuzie, frica de necunoscut, pentru ca in esenta, schimbarea reprezinta renuntarea la vechiul mod de a fi si de a trai…

Intregul “haos” pe care-l simtim, inseamna de fapt doar transformarea, transmutarea Energiei. Vechiul iese din viata noastra incet, incet, pentru a face loc Noului. Integrarea acestei uriase schimbari nu este intotdeauna usoara. Ne putem simti dezorientati, ametiti, obositi, datorita schimbarilor tiparelor din viata (de somn, alimentatie, etc.)

Corpul fizic este cel care simte profund aceste schimbari energetice, insa dincolo de “durerea” fizica pe care o simtim ca umani, la alt nivel se petrec schimbari esentiale si minunate cu fiecare celula din trupul nostru. Dezechilibrele corpului fizic, diferitele eliberari manifestate prin raceli intense sau dureri acute, reprezinta doar oportunitati de a ne opri din maratonul vietii, si de a reveni la noi insine. Este timpul de a imbratisa si de a iubi corpul fizic intr-un nou mod, de a-l asculta, si a-i permite sa se reechilibreze singur, fara “ajutorul” unui stimulent exterior. In acest spatiul al increderii absolute in noi insine, creem usurinta in eliberarea energiilor vechi, stocate si blocate.

A permite Schimbarea inseamna a Accepta Energia Noua care vrea sa se integreze in viata si realitatea noastra cu gratie si usurinta, nu cu lupta. Aceasta este in serviciul nostru, gata sa ne serveasca, in manifestarea alegerilor noastre. Cu cat incercam sa opunem mai multa rezistenta la schimbare, limitand sau blocand energia, cu atat de mult vom experimenta mai multe drame, dureri fizice, chiar si “plecari” masive.

Ca procesul schimbarii sa se petreaca usor, este important sa acceptam nasterea acestui “necunoscut” in cunoscut, eliberandu-ne de tot ce nu mai este in rezonanta cu noi si nu ne mai serveste, de atasamentele fata de paradigmele si tiparele vechi, despre cum ar trebuie sa fie viata, despre vechiul mod de a fi si de a trai. Nimic nu va mai fi ca inainte, pentru ca NOI suntem diferiti in acum.

Schimbarea inseamna evolutie, experienta unei noi Constiinte pe care fiecare dintre noi am ales-o. Noua Constiinta inseamna constientizarea Spiritului nostru, a fiecarei parti din propia Fiinta. Astfel, increderea, rabdarea si iubirea profunda sunt esentiale pentru noi insine, pentru intreaga nostra Fiinta care incearca sa se ajusteze la Noua Energie.

Ca umani, uitandu-ne la realitatea din Acum cu “dezastre” climatice, economice, politice, religioase, credem ca totul se destrama, fara urma de speranta, asteptand “sfarsitul”.
Insa la nivel de Suflet, constienti fiind de noi, de esenta si iubirea care ne leaga, avand  incredere deplina in Visul Vietii noastre, stim ca se poate trai si “altfel”, increzatori fiind in minunatia si comoara care se afla in fiecare om, dincolo de toate scuturile si mastile pe care ni le-am construit din teama, pentru a ne apara.

Realitatea in care traim este oglinda Fiintei noastre. Schimbarea suntem NOI…
Ramane doar sa ne bucuram de ea, de Noi – si de Toata Frumusetea care Suntem, pentru ca dincolo de teama si disperare, se petrece o minunata schimbare si transformare, intr-o lume care nu se prabuseste, ci care doar infloreste…


Eu Sunt Cel Ce Sunt,
ElaMo


 
Banner