Corpul fizicCORPUL FIZIC – O MINUNATA CREATIE
body
Corpul fizic reprezinta unul din cele mai minunate Daruri pe care ni l-am oferit, creat special pentru a ne reaminti de iubirea si relatia cu Esenta, Sufletul nostru.
De asemenea, acest pretios Aspect este cel care ne permite sa simtim si sa experimentam Viata, Aici si Acum, pe Pamant.

Odata cu schimbarile energetice care se petrec in aceste vremuri, se schimba si fiecare particula din Fiinta noastra, pentru a putea experimenta Noua Energie creata.

Fiecare schimbare aduce tristete, insa tristetea este Energia care deschide calea spre Suveranitate. In drumul nostru catre Suveranitate putem alege sa cream o noua relatie cu propiul corp.

Daca in trecut incercam sa-l “vindecam” si sa-l controlam, abuzandu-l prin diverse diete,  medicamente, operatii sau alte stimulente din exterior, acum este timpul sa invatam sa avem incredere deplina in el, fiindca corpul fizic stie sa se reechilibreze singur, daca noi ii permitem acest lucru. Increderea si respiratia constienta sunt de mare ajutor la schimbarile care se petrec in interiorul nostru.

Dincolo de oboseala fizica pe care o simtim uneori, chiar daca dormim suficient de mult, sau noua alimentatie si noile “simtome” pe care le avem de la o vreme, trecand peste toate aceste noi experiente, stim ca totul este in regula cu corpul nostru, el nu se afla in suferinta sau “boala”, ci doar incearca sa se reechilibreaza singur, sa se ajusteaze la noile frecvente energetice, in aceasta perioada de transformari in constiinta.
Constientizarea acestor schimbari creaza un nou nivel de incredere in relatia cu propiul corp fizic.

Dincolo de “durerea” fizica pe care o simtim ca umani, la alt nivel se petrec schimbari esentiale si minunate cu fiecare celula din trupul nostru.
“Semnalele de alarma” ale corpului fizic, “dezechilibrele” si “eliberarile” manifestate prin raceli intense sau diverse dureri acute, reprezinta doar oportunitati de a ne opri din maratonul vietii, si de a reveni la noi insine. Este timpul de a imbratisa si de a iubi corpul fizic intr-un nou mod, de a-l asculta, si a-i permite sa se reechilibreze singur, fara “ajutorul” unui stimulent exterior. In acest spatiul al increderii absolute cu corpul nostru, creem usurinta in eliberarea energiilor stocate, blocate. Asa cladim si nivelul de incredere in noi insine.

Corpul fizic reflecta iubirea pe care o avem pentru noi insine, cat si pentru oameni, prin echilibru, stralucire si frumusete, iar increderea pe care o avem in noi insine isi pune amprenta si pe corpul fizic.

Constiinta noastra este diferita acum, la fel si corpul fizic. Am ales sa ne bucuram de o Viata in Noua Era, alaturi de un nou si minunat corp fizic, care stie singur sa accepte, sa integreze si sa transforme energiile. Cata onoare pentru aceasta minunata Creatie care ne-a servit si ne serveste tot mereu cu infinita iubire …

Un Maestru are incredere in propiul corp, stiind ca acesta este proiectat sa se reechilibreze si regenereze singur, iar noi suntem Maestrii Creatori, nu victime. Este timpul sa ne comportam ca atare, sa alegem Increderea, si sa permitem corpului sa ne serveasca in fiecare zi cu gratie si usurinta, asa cum Meritam!Eu Sunt Cel Ce Sunt,
ElaMo


 
Banner