FamiliaRELATIA CU FAMILA
family
Ne selectam familia biologica (constient, sau inconstient), pentru a ajunge din nou in planul fizic. De cele mai multe ori suntem crescuti in baza sistemelor de credinta a familiei, de aceea suntem obisnuiti cu vechile moduri de a trai, chiar daca sunt si dureroase.

Odata cu procesul nostru de trezire, atunci cand descoperim cine suntem cu adevarat, savurand din Esenta Fiintei noastre, incepem sa simtim ca nu apartinem nimanui, ca suntem Unici si Suverani.
Incet, incet, datorita noului nivel de intelegere si constientizare, stim ca este timpul sa eliberam vechiul mod de relatie cu familia biologica.

Astfel, in drumul  transformarii spirituale, relatiile noastre cu familia se schimba, pentru ca noi ne schimbam. Invatam sa-i onoram si sa-i respectam pe cei dragi de langa noi, intelegand ca vine o vreme a eliberarii fizice si energetice, a detasarii, pentru a fi posibila continuarea drumurilor alese de fiecare in parte.

Relatia cu familia reprezinta o oglinda a relatiei pe care o avem cu noi insine. Simtul compasiunii este cel care ne permite sa vedem dincolo de aspectul fizic, de uman, sa-i  intelegem prin “simtire”, sa-i acceptam asa cum aleg ei sa fie.

Aceasta este noul mod de a Iubi in relatii: sa oferim celorlalti spatiu pentru a se exprima in toata frumusetea creatoare care sunt, stiind ca la un anumit nivel, ramanem in permanenta conectati, pentru ca o noua legatura este creata, in care continuam sa evoluam in propia noastra energie, ci nu a altora.

In profunda compasiune si iubire, imbratisam si multumim familiei biologice pentru ca a ales sa fie in slujba noastra in aceasta viata, ajutandu-ne sa ne manifestam propile experiente si trairi, care ne-au adus aici si acum, amintindu-ne cine suntem cu adevarat: minunati Creatori pe Pamant.

Relatia cu familia o putem privi ca si o karma, “soarta, destin”, iar atunci vom experimenta sacrificiul, vinovatia si compromisul, sau ca o Alegere si atunci vom experimenta bucuria si compasiunea, prin acceptare, onoare si respect.

Impreuna, putem Alege sa ne bucuram de un alt tip de relatie, fara asteptari, fara planuri si conditii, o relatie rabdatoare, pasnica, in care respectam si suntem respectati, ascultam si suntem ascultati, onoram si suntem onorati, iubim si suntem iubiti Neconditionat, doar pentru ca SUNTEM…Eu Sunt Cel Ce Sunt,
ElaMo


 
Banner