Metamorfoza
                                         METAMORFOZA SI MAGIE                                     trans

Este Primavara, timpul transformarii... Alegem schimbarea, simtind ca meritam mai mult, ca putem sa ne bucuram de Viata si in alt fel, ca putem TRAI cu adevarat, nu doar sa supravietuim sau sa existam in inertie...

Povestea omizii care se transforma intr-un minunat fluture este si povestea fiecarui Suflet care alege schimbarea. In drumul transformarii, asteptam ca miracolul sa se intample, insa ne este teama sa eliberam vechile aspecte, ganduri si credinte, de aceea incet, incet, incepem sa simtim tristete, furie, disperare, depresie, dureri fizice, asociate cu astenia de primavara.

Atunci cand alegerea incepe sa se manifeste cu adevarat, intervine teama de schimbare, indoiala isi face loc in fiinta noastra, gandindu-ne ca mai bine am fi ramas o biata omida, insa stim ca nu exista cale de intoarcere.

Este o perioada provocatoare din viata noastra, in care nu vedem nici o portita de iesire, simtim ca nimic bun nu se intampla, ca nimeni si nimic nu ne poate ajuta, insa, de fapt, o noua constiinta a fiintei noastre este creata. Toate fac parte din procesul transformarii si integrarii noastre.

In momentul acceptarii si eliberarii vechiului din viata noastra, transformarea se manifesta. Procesul metamorfozei, integrarea Divinului cu Umanul, iesirea din cocon, si transformarea intr-un minunat fluture, inseamna Magia manifestata pe Pamant.

In drumul trezirii spirituale este esentiala experienta compasiunii pentru Sine, constientizand cat suntem de pretiosi si valorosi, bucurandu-ne si acceptand tot acest timp de disperare si suferinta.

Sfarsitul unei perioade din viata, este doar parte din transformarea noastra, facand trecerea de la uman, la Inger Divin Uman, eliberarand vechile jocuri, aspecte si credinte.

Pentru a ne bucura de frumusetea fluturelui, acceptam in totala compasiune si minunatul rol al omizii in Viata noastra. Curajul, stralucirea si metamorfoza omizii sunt unice si pretioase, sunt de onorat si iubit, pentru ca sunt NOI... minunatii Ingeri Umani... Astfel, noi devenim sursa de inspiratie pentru viitoarele “omizi” care se vor transforma in minunati “fluturi” divini...


Eu Sunt Cel Ce Sunt,
ElaMo

 
Banner