Celebrarea


CELEBRAREA VIETII
celebrarea
Sarbatorile din constiinta umanitatii reprezinta o stare de spirit, in care pretuim si celebram armonia, pacea si linistea alaturi de cei dragi…

In mijlocul acestor zile de sarbatoare este un timp potrivit sa alegem sa ne celebram pe noi, in primul rand, Fiinta noastra, cu toate aspectele si creatiile noastre.

A ne celebra pe noi insine este reamintirea ca fara noi Viata nu ar avea sens. Este reamintirea ca Bucuria si Frumusetea Exista deja in realitatea noastra, si ca noi suntem minunatii ei Creatori…

A celebra Viata inseamna a constientiza si a ne bucura de ce avem Aici si Acum, momentul in care Totul exista intr-o perfecta ordine Divina:

  •   Abundenta - sub toate formele care exista: in sanatate, iubire, frumusete, financiara etc...

  •   Creatia noastra, prin care Energia se misca, se transforma si este in slujba noastra...

  •   Iubirea - sub toate formele ei, dar inainte de toate sa celebram Iubirea de Sine…


Dragi Ingeri Umani, este un timp minunat sa ne Celebram pe Noi, sa ne imbratisam, sa ne iubim Total, fara limite si conditi, pentru Tot Ceea ce Suntem, pentru ca Existam…

Alegand sa ne celebram pe noi insine, Viata noastra, anuntam Universul ca suntem constienti de Frumusetea si Maretia noastra, de Noi si Creatiile noastre.

Odata cu celebrarea noastra, suntem deschisi si bucurosi sa celebram alaturi de ceilalti schimbarea, evolutia constiintei omenirii.

Suntem minunatii si pretiosii Creatori a tot ce inseamna Viata, exprimandu-ne prin forma, pentru a ne manifesta capacitatile creatoare interioare.

Celebrand intreaga lume a experimentarii, astfel ne celebram pe noi la nivelul cel mai sublim.


Va invitam sa va reamintiti sa Celebrati Viata, pentru ca in Ea exista intreaga Frumusete!Eu Sunt Cel Ce Sunt,
ElaMo


 
Banner