Experienta

                                                 EXPERIENTA ESTE PARFUMUL VIETII
A experimenta, Aici si Acum, in plan fizic, este un Dar minunat, pe care singuri ni l-am oferit, pentru evolutia si exprimarea Sufletului nostru.

In fiecare experienta exista potentialul de intelegere mai clar, mai simplu, mai profund. Devenim mai intelepti, mai echilibrati, mai deschisi spre noi nivele de intelegere, acceptare si iubire de Sine. Privim trecutul nostru, cu toate experientele alese in spiritul Vietii, cu multa onoare si iubire, intelegand ca trecutul este calea care ne-a adus pe noi Aici si Acum…

A ne exprima pe noi insine, prin experientele pe care le alegem in mod constient, inseamna de multe ori curajul de a “risca”, indrazneala care ne scoate din “normalitate”, din multumie, din paradigme si sisteme. De fapt, atunci cand credem ca “riscam”, gustam si simtim Viata in toata splendoarea si minunatia ei, iar experientele simtirii sunt cele prin care devenim Creatori, cu incredere deplina in Sinele nostru.

Intreaga energie se afla in slujba Experientei – Creatiei noastre, oriunde, oricand, orice alegem, totul este posibil, atunci cand ne exprimam pe noi, cu toata increderea si in pasiunea Sufletului… Experienta de a scrie, de a citi, de a manca, de a dansa, de a respira, de a impartasi, de a te bucura de viata, de iubire, de relatii, de Tot (chiar si de a trece prin provocari) … inseamna Viata, iar simpla Experienta de A FI, este cea mai Mareata…

Experienta inseamna manifestarea aspectelor fiintei noastre, iar fiecare dintre acestea ne apropie tot mai mult de acel Sine Iubitor, de Sufletul nostru, care le accepta inapoi, cu iubire si rabdare.

In exterior vedem minunata noastra Creatie, iar in interior suntem Noi, Creatorii… Experienta este cea care face posibila intalnirea celor doua lumi, care devin Una… Experienta expandeaza constiinta… Prin fiecare experienta aleasa, ajungem sa realizam ca in simplitate se gaseste adevarata frumusete a lumii intregi…

Viata este imensa, nemarginita, plina de potentiale care te asteapta sa le experimentezi… Indrazneste si ofera-ti libertatea de a experimenta Tot ceea ce iti doresti, pentru ca energia experientei iti da un alt gust de viata, simti ca traiesti cu toata Fiinta, in pasiunea Sufletului tau!

Prin manifestarea experientelor, permitem energiei sa curga, sa se transforme, sa se deschida spre alte dimensiuni, spre Adevar… Adevarul nostru… Respira si simte cum energia experientei da nastere si Adevarului tau! Imbratiseaza si accepta toate experientele Sufletului tau cu iubire, onoare si respect, pentru ca fiecare dintre acestea iti creeaza drumul catre Implinire si Ascensiune!


Eu Sunt Cel Ce Sunt,
ElaMo 
Banner