Drumul catre Suveranitate

                                

In aceste minunate vremuri de transformari energetice, simtim ca nu exista nimeni si nimic care sa ne implineasca cu adevarat. Orice tendinta de regasire a Esentei noastre in exterior, este  o efemera iluzie… Stim ca doar reintoarcerea la Noi, la Sufletul nostru, face posibila crearea unui spatiu unic, plin de pace, liniste si armonie, iar acest lucru este manifestat prin Acceptarea a Tot ce am fost si Suntem in Aici si Acum..

Cu totii ne-am intrebat macar o data “Cine Sunt Eu?”, “De ce Sunt Aici?”, “Care este lectia mea de Viata?”

Este minunat procesul de reamintire a Cine Suntem Noi cu Adevarat, iar bucuria imensa pe care o simtim in Fiinta noastra in acele clipe, este greu de descris in cuvinte…Precum si Maretia noastra, este unica, deosebita si infinta…

Aici si Acum… Viata suntem Noi, iar a Trai este cea mai mare realizare in intelegerea Vietii… Putem sa alegem sa traim fiecare zi ca Fiinte Suverane, in bucuria si implinirea fiecarei Clipe.
Incepand cu prima respiratie constienta de dimineata, cand ne multumim Sufletelor noastre pentru inca o Zi din Infinitatea Timpului, pe aceasta minunata Planeta, creata special pentru a ne experimenta creatiile si a “gusta” din toate frumusetile care exista.

Drumul catre Suveranitate se manifesta prin integrarea aspectului Uman si Divin din noi si consta in eliberarea de vechile credinte si paradigme ale societatii, de lucruri si obiecte nefolositoare, de principii si legi, de reguli si metode, de limitari si dependinte, toate acestea pentru a putea trece la un alt nivel al libertatii noastre.

Suntem Aici sa va ghidam in drumul vostru catre Suveranitate… Prin alegere constienta, puteti deveni liberi, permitand ca integrarea sa aiba loc in aceasta Viata, prin acceptare a Tot ceea ce este, permitand Sufletului sa Fie Tot ceea ce Alegeti…


Exista 4 etape in calatoria spre Suveranitate:

  
  

Prima etapa o reprezinta un eveniment, o “intamplare” care va provoaca “trezirea”, sau chiar o trauma care va determina sa nu mai urmati aceasi cale veche.
   
A doua etapa este cautarea cunoasterii spirituale si religioase, care insa va dezamageste si nu va satisface nevoile de intelegere.

In a treia etapa alegeti singuratatea, oferindu-va timp pentru Voi insiva. Este perioada in care incepeti sa va asculati vocea interioara, Sufletul si sa descoperiti partea Divina, Esenta voastra. Este o experienta unica, personala in care incepeti sa va Cunoasteti cu adevarat.

In ultima etapa alegeti drumul catre Suveranitate, unificandu-va cu toate aspectele voastre din trecut. Fiecare parte din Fiinta noastra este o bucatica dintr-un puzzle, iar atunci cand alegem reintegrarea si acceptarea tuturor aspectelor noastre, devenim Tot ceea ce Este!

Tu in care etapa te aflii in drumul catre Suveranitate?...


slujba

 
Banner