Dincolo de ViataCred ca fiecare dintre noi ne-am intrebat ce se afla dincolo de “Viata”?!… Moartea…
De multa vreme energia cuvantului “moarte” a fost distorsionata, blocata si devenita un subiect tabu. Oamenii evita sa vorbeasca despre moarte, din frica, rusine, vinovatie etc., traindu-si limitat intreaga viata, datorita acestei imense fricii care exista in interiorul Fiintei lor.
heaven

Simtim ca intr-un anumit mod, toate fricile decurg din frica de moarte. Ne este “frica” de Viata, pentru ca in noi exista marea frica de moarte.


Cu cate bucurie si pasiune ne-am putea trai intreaga viata, daca
nu ar mai exista acesta frica in noi, intelegand ca moartea reprezinta doar o eliberare pentru a putea trece la urmatoarea etapa din evolutia noastra?!…

“Murim” ca sa putem inchide un ciclu pe acest Pamant, sa completam o minunata etapa din evolutia spirituala.

Experimentand, intelegand, si onorand acest minunat proces, am ales sa fim in slujba celor care aleg sa plece, insotindu-i in momentul pretios al mortii, oferandu-le ghidare in drumul lor spre “Acasa”, la familia lor angelica…

Este o frumoasa calatorie catre taramurile angelice, cu o imensa responsabilitate de mentinere a energiei sigure si sacre.
Intregul proces de trecere si indrumare catre celelate taramuri este un pretios Dar si pentru noi, ca ghizi, reamintindu-ne de fiecare data de intreaga frumusete si minunatie care exista si ne asteapta dincolo de aceasta realitate.


slujba

 
Banner