Regasirea PasiuniiIn fiecare Fiinta exista Pasiune… Multi insa, nu isi dau voie sa o descopere, din diverse motive: “lipsa” timpului sau a banilor, responsabilitatile prea mari preluate de la altii (sacrificiul), frica de a face schimbari, etc.

Pasiunea reprezinta motorul si combustibilul Noii Energii.
fire

In viata, de cele mai multe ori experimentam pasiuni “false”, sub forma unor dorinte de moment care credem ca ne vor implinii, insa odata ce le obtinem, nu simtim decat tristete, dezamagire si goliciune.

De asemenea, multe dintre pasiuni sunt create si din aspecte noastre din vietile trecute (pasiunea pentru muzica, pictura, poezie, dans, sport etc.)

Pasiunile vin si trec in viata noastra, insa Adevarata Pasiune a Sufletului este simpla, si se manifesta prin creativitate.

Atunci cand ne descoperim adevarata Pasiune din noi si avem curajul sa o manifestam in plan fizic, abundenta curge cu multa usurinta, pentru ca fricile si blocajele energetice sunt eliberate.

Pasiunea inseamna sa Simti, sa Creezi cu toata Fiinta, acompaniat de aspectele tale, in momentul Divin de Aici si Acum, ca un minunat Creator al Vietii, al propiei Realitati…


slujba

 
Banner